Vi presenterar stolt Tobias Johansson som ny Verksamhetschef

Han är en erfaren och kompetent ledare som i sina tidigare roller visat på djup förståelse för hur man skapar struktur, driv och engagemang i en komplex verksamhet.

Tobias har genom åren skaffat sig många långsiktiga kundrelationer som visar på ett arbetssätt som inger förtroende och för oss är förtroendet mellan kund och företag ovärderligt.

Med Tobias som ledare har vi fått en person som kommer att fungera utmärkt i vår miljö. Han blir viktig för vår fortsatta utveckling och ambition att ytterligare förstärka vårt varumärke och säkerställa en sund resultatutveckling. Vi är övertygade om att han är rätt person att vidareutveckla bolaget tillsammans med övrig personal och ledningsgrupp.

”Min drivkraft är att göra skillnad! Målsättningen jag har är att skapa en stimulerande, utvecklande arbetsmiljö och en väl fungerande organisation där vi tillsammans skapar förutsättningar som leder till fortsatt positiv utveckling av våra redan starka relationer med kunder och leverantörer och av MFS som helhet.”

Varmt välkommen till oss på MFS ☘️

Intresserad? Kontakta oss!

Kontakta oss Se kontaktinformation