Utemiljöer att blomstra i

Hem » Tjänster » Trädgårdsanläggning och trädgårdskötsel

Trädgårdsanläggning & trädgårdskötsel

För oss är det av största vikt att både du och din trädgård mår bra. Vi specialiserar oss på att skapa och vårda utomhus- och trädgårdsmiljöer som ger optimal trivsel för dig och din verksamhet.

Har du en trädgård i Kalmar, Oskarshamn, Nybro, Växjö eller Blekinge? Vi erbjuder omfattande tjänster, inklusive trädgårdsplanering med planteringar, regelbunden trädgårdsskötsel för gräsytor, busk- och trädtrimning, snöröjning och mycket mer.

Genom vårt heltäckande skötselprogram ser vi till att din utemiljö hålls snygg och i utmärkt skick året runt, vilket bidrar till din och din trädgårds välbefinnande.

Offertförfrågan

Offertförfrågan
Vi värdesätter din integritet och ägnar särskild uppmärksamhet åt skyddet av dina personuppgifter och följer god praxis för databehandling. Du kan läsa vår integritetspolicy här.

Vi levererar kvalité

Vi hanterar projekt i alla storlekar för flera kommuner, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner, inte bara i Kalmar och Oskarshamn. Vår verksamhet har också utökats till att inkludera Växjö och Karlskrona med omnejd.

Har du en trädgård eller ett större grönområde där du behöver hjälp med skötseln? Kontakta oss för att diskutera dina behov, oavsett om det är för privat bruk eller som en del av en större satsning. Vi är här för att hjälpa dig!

Ett urval av de tjänster vi erbjuder

Grönyteskötsel

Renhållning

Beskärning av träd

Beskärning av buskar

Ogräsrensning

Renovering av grönytor

Kontakta oss

Vi vill göra det enkelt för dig som kund, därför har vi samlat alla våra avdelningar under samma telefonnummer. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt eller dina drömmar så ser vi till att de går i uppfyllelse.

0480 – 22 100
(Alla våra avdelningar)

info@markfastighetsservice.se