Vi är problemlösare

Hem » Tjänster » Teknik & felanmälan

Teknik & felanmälan

Vi på Mark & Fastighetsservice strävar efter att du som företagsägare, fastighetsägare eller privatperson ska uppleva den underbara känslan av att allt bara fungerar. För att säkerställa detta erbjuder vi ett omfattande tjänsteutbud inom fastighetsteknik och felanmälan. Med vår dedikation till service har vi inrättat en jourtjänst och tekniker tillgängliga 24/7 för att stå till din tjänst när du behöver oss som mest.

Vårt team tar hand om både planerat teknikunderhåll av fastigheter, maskiner och system, samt löser tekniska problem som har felanmälts. Vi förstår vikten av att ha en pålitlig partner inom fastighetsteknik, och därför strävar vi efter att vara det stöd du behöver för att säkerställa att din verksamhet eller ditt hem fungerar smidigt och effektivt.

Oavsett om det är ett schemalagt underhållsbehov eller ett oväntat tekniskt problem, kan du lita på vår kompetenta personal och avancerade tekniska resurser för att hantera situationen. Vi är här för att göra din vardag enklare och säkrare genom att erbjuda snabba och tillförlitliga lösningar inom fastighetsteknik.

Kontakta oss när du behöver tekniskt stöd eller planerat underhåll. Vi är redo att vara din pålitliga partner för att säkerställa att allt fortsätter att fungera som det ska.

Offertförfrågan

Offertförfrågan
Vi värdesätter din integritet och ägnar särskild uppmärksamhet åt skyddet av dina personuppgifter och följer god praxis för databehandling. Du kan läsa vår integritetspolicy här.

Vi levererar kvalité

Vi tar oss an både stor- och småskaliga arbeten åt kommuner, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Hade du tyckt det varit skönt att släppa det tekniska? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Ett urval av de tjänster vi erbjuder

Ventilation

Värme & Kyla

Brand

24/7 Jourservice

Styr & Regler, DUC

El & Vatten

Driftsäkerhetstjänster

Fastighetsteknik

Kontakta oss

Vi vill göra det enkelt för dig som kund, därför har vi samlat alla våra avdelningar under samma telefonnummer. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt eller dina drömmar så ser vi till att de går i uppfyllelse.

0480 – 22 100
(Alla våra avdelningar)

info@markfastighetsservice.se