Vi har hög kvalité och kundnöjdhet på marknaden till rätt pris

Hem » Om oss

Vilka är vi?

Mark & Fastighetsservice i Kalmar är en välorganiserad grupp bestående av cirka 60 dedikerade medarbetare. Vårt gemensamma mål är att konsekvent leverera högsta kvalitet inom vår bransch.

Vi på Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB har från vår start strävat efter att vara den främsta aktören som erbjuder överlägsen kvalitet till rätt pris. Vårt varumärke präglas av bästa möjliga kvalitet och kundnöjdhet på marknaden, allt till en konkurrenskraftig kostnad. Detta har lett till att vi har byggt upp ett osvikligt förtroende bland våra kunder.

Från och med den 1 januari 2022 har Ostkusten Trädgårdsservice AB blivit en integrerad del av Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB. Denna sammanläggning stärker vår position och möjliggör för oss att ännu effektivare leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder.

Hör av dig till oss Tjänster

Att vara en del av PHM Group

Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB är stolt partner i PHM Group, en nordeuropeisk koncern specialiserad inom fastighetsservice med fokus på att förbättra människors boendemiljö. Inom PHM Group samlas ledande företag inom branschen, enhetliga i sina värderingar och mål: företagsanda, ansvarstagande och pålitlig verksamhet. Med oss behöver du inte välja mellan en pålitlig lokal aktör och en större nordisk företagsgrupp – hos oss får du det bästa av båda världar!

Genom nära samarbete med våra systerbolag inom koncernen kan vi erbjuda en omfattande palett av fastighetsförvaltningstjänster!

Läs mer om PHM Group

Leverera kvalité

Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB har sedan vår etablering strävat efter att vara den ledande aktören inom branschen som erbjuder överlägsen kvalitet till rätt pris.

Vårt varumärke präglas av att vi levererar marknadens främsta kvalitet och kundnöjdhet till en konkurrenskraftig kostnad. Detta har resulterat i att vi har skapat ett ovärderligt förtroende bland våra kunder.

Betrodda av de största

Vi sätter alltid kunden i centrum och är för närvarande det mest expansiva företaget inom vår bransch i Kalmar och upplever en spännande fas med många nya kunder, projekt och förfrågningar.

Vi är oerhört tacksamma för denna utveckling och är övertygade om att det är resultatet av de starka kundrelationer vi har byggt upp sedan företagets start.

Miljö & Kvalité

Vi värdesätter din trygghet som kund, oavsett om du representerar en privatperson, ett företag eller är fastighetsägare. Vi strävar efter att utföra vårt arbete på ett hållbart och högkvalitativt sätt, och därför delar vi gärna med oss av vår företagspolicy inom dessa områden.

Läs nedan om våra ambitioner och hur vi konsekvent integrerar miljö- och kvalitetshänsyn i vårt arbete. Om du har ytterligare frågor eller funderingar angående vår verksamhet, är vi mer än villiga att besvara dem!

Miljöpolicy Kvalitetspolicy