Ditt Drömprojekt, Vår Expertis

Hem » Tjänster » Markarbeten

Markarbeten

Vi är specialiserade på att utföra alla typer av projekt relaterade till mark och anläggning. Oavsett om ditt behov är att skapa en innovativ skolgård för en förskola eller att gräva en avkopplande pool för sommarstugan, så har vi den erforderliga kapaciteten och kompetensen.

Vår dedikerade team av experter tar hand om varje projekt med precision och professionalism. Vi strävar efter att skapa hållbara och funktionella utomhusområden som motsvarar dina önskemål och behov. Med vår breda kompetens och moderna utrustning är vi redo att ta itu med alla mark- och anläggningsutmaningar.

Kontakta oss för att diskutera dina projektidéer och låt oss vara din pålitliga partner för mark- och anläggningsarbeten. Oavsett om det är stora offentliga projekt eller mindre privata initiativ, är vi här för att leverera kvalitativa lösningar som överträffar förväntningarna.

Offertförfrågan

Offertförfrågan
Vi värdesätter din integritet och ägnar särskild uppmärksamhet åt skyddet av dina personuppgifter och följer god praxis för databehandling. Du kan läsa vår integritetspolicy här.

Vi levererar kvalité

Vi tar oss an både stor- och småskaliga projekt åt kommuner, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Har du ett projekt igång eller ett i tankarna? Hör av dig till oss och berätta så hjälper vi dig!

Ett urval av de tjänster vi erbjuder

Plattsättning

Dränering

Anläggningsarbeten

Markentreprenad

Utemiljö anpassning

Tomtplanering

Uteplatser

Garageuppfarter

Kontakta oss

Vi vill göra det enkelt för dig som kund, därför har vi samlat alla våra avdelningar under samma telefonnummer. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt eller dina drömmar så ser vi till att de går i uppfyllelse.

0480 – 22 100
(Alla våra avdelningar)

info@markfastighetsservice.se