Optimera dina fastigheters prestanda med vår expertis inom Teknisk Förvaltning

Hem » Tjänster » Teknisk förvaltning

Teknisk förvaltning

Ted Jonsson

Teknisk Förvaltare

Din partner inom teknisk förvaltning och fastighetsservice. Vi är dedikerade till att leverera skräddarsydda lösningar för att optimera och effektivisera driften av dina tekniska system och fastigheter.

Ett urval av våra tjänster:

  1. Teknisk Drift och Underhåll: Vi tar hand om den dagliga driften och det förebyggande underhållet av dina tekniska system för att säkerställa smidig och pålitlig prestanda.

  2. Energioptimering: Genom att implementera avancerade energilösningar och övervaka förbrukningen arbetar vi för att minska dina kostnader och minimera miljöpåverkan.

  3. Fastighetsautomation: Vi integrerar moderna automationslösningar för att förbättra säkerheten, öka energieffektiviteten och ge dig ökad kontroll över din fastighet.

  4. Felanmälan och Jourservice: Vår snabba respons och tillgänglighet dygnet runt säkerställer att eventuella tekniska problem åtgärdas omedelbart, vilket minimerar störningar.

Varför Välja Oss:

  • Erfarenhet och Kompetens: Med många års erfarenhet och kvalificerad personal levererar vi teknisk förvaltning av högsta kvalitet.

  • Individuella Lösningar: Varje fastighet är unik, och vi skräddarsyr våra tjänster för att möta dina specifika behov och mål.

  • Innovation och Teknologi: Vi håller oss ständigt uppdaterade med den senaste teknologin för att erbjuda dig innovativa lösningar och maximal effektivitet.

Låt oss på MFS vara din partner för teknisk förvaltning. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan optimera dina tekniska system och fastigheter för bästa möjliga prestanda och hållbarhet.

Offertförfrågan

Offertförfrågan
Vi värdesätter din integritet och ägnar särskild uppmärksamhet åt skyddet av dina personuppgifter och följer god praxis för databehandling. Du kan läsa vår integritetspolicy här.

Vi levererar kvalité

Vi tar oss an både stor- och småskaliga projekt åt kommuner, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Har du ett projekt igång eller ett i tankarna? Hör av dig till oss och berätta så hjälper vi dig!

Ett urval av de tjänster vi erbjuder

Underhållsplan

Energioptimering

Tekniskt Underhåll

Systemintegration

Fastighetsautomation

Felanmälanstjänster

Energistatistik

Jourservice

Kontakta oss

Vi vill göra det enkelt för dig som kund, därför har vi samlat alla våra avdelningar under samma telefonnummer. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt eller dina drömmar så ser vi till att de går i uppfyllelse.

0480 – 22 100
(Alla våra avdelningar)

info@markfastighetsservice.se