Vi förvaltar med omsorg

Hem » Tjänster » Fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel

Mark & Fastighetsservice erbjuder omfattande fastighetsskötsel och förvaltning för fastighetsägare i och runt Kalmar, Oskarshamn, Karlskrona och Växjö.

Vi tar på oss ansvaret för skötsel av dina fastigheter, trädgårdsytor och teknikunderhåll från det ögonblick vi får ditt förtroende. Vårt fokus är på kvalitet, och vi avviker från standardfrekvenslistor. Istället ser vi till att dina fastigheter är välskötta året runt, inte bara enligt förutbestämda scheman.

Med en omfattande och långvarig erfarenhet inom fastighetsskötsel och förvaltning kan du lita på oss för att ta hand om dina fastigheter på bästa möjliga sätt.

Offertförfrågan

Offertförfrågan
Vi värdesätter din integritet och ägnar särskild uppmärksamhet åt skyddet av dina personuppgifter och följer god praxis för databehandling. Du kan läsa vår integritetspolicy här.

Vi levererar kvalité

För oss är det av yttersta vikt att du känner dig trygg med oss dygnet runt. Vi erbjuder självklart jourtjänst och tekniker tillgängliga 24/7, som täcker områden runt Kalmar, Oskarshamn, Nybro, Växjö och även i Blekinge.

Behöver du ytterligare assistans eller har du önskemål om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss och dela med dig av information om dina fastigheter, så skapar vi tillsammans en heltäckande plan!

För att enklast komma i kontakt med vår jourtjänst eller göra en felanmälan, ring vår telefonväxel på 0480-22 100.

Ett urval av de tjänster vi erbjuder

Fastighetsservice

Trädgårdsskötsel

Snöröjning

Fastighetsförvaltning

Helhetslösning fastigheter

Teknikunderhåll

Fastighetsunderhåll

Jourservice fastighet

Kontakta oss

Vi vill göra det enkelt för dig som kund, därför har vi samlat alla våra avdelningar under samma telefonnummer. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt eller dina drömmar så ser vi till att de går i uppfyllelse.

0480 – 22 100
(Alla våra avdelningar)

info@markfastighetsservice.se