Rent och fräscht från golv till tak

Hem » Tjänster » Lokalvård

Lokalvård

Vi erbjuder högkvalitativa lokalvårdslösningar som sträcker sig från golv till tak och passar alla typer av fastigheter, företag och hushåll. Våra städmetoder är inte bara effektiva utan också miljöanpassade och ergonomiska för att säkerställa bästa resultat.

Med vårt fokus på kvalitet garanterar vi dig som kund en lokalvård som inte bara skapar en trivsam miljö utan också bidrar till ökad produktivitet i din verksamhet. Vi förstår att varje lokal har sina unika behov, och vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika krav.

Vårt övergripande mål är att du ska kunna fokusera på det som är viktigt för dig eller din verksamhet medan vi tar hand om det vi är bäst på – att skapa och bibehålla rena och välskötta lokaler. Med engagerad personal och beprövade metoder är vi redo att leverera en lokalvårdslösning som överträffar dina förväntningar.

Kontakta oss idag för skräddarsydda lokalvårdstjänster som håller dina lokaler i toppskick och skapar en hälsosam arbetsmiljö.

Offertförfrågan

Offertförfrågan
Vi värdesätter din integritet och ägnar särskild uppmärksamhet åt skyddet av dina personuppgifter och följer god praxis för databehandling. Du kan läsa vår integritetspolicy här.

Vi levererar kvalité

Vi tar oss an både stor- och småskaliga städ/lokalvårdsprojekt åt kommuner, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Är du i behov av vår hjälp? Hör av dig till oss och berätta så hjälper vi dig!

Ett urval av de tjänster vi erbjuder

Kontorsstädning

Industristädning

Butiksstädning

Flyttstädning

Golvvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Industrisanering

Kontakta oss

Vi vill göra det enkelt för dig som kund, därför har vi samlat alla våra avdelningar under samma telefonnummer. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt eller dina drömmar så ser vi till att de går i uppfyllelse.

0480 – 22 100
(Alla våra avdelningar)

info@markfastighetsservice.se