top of page
Professional Gardener and the Large Back

UTEMILJÖER ATT BLOMSTRA I
 

kl%25C3%25B6vern_00000_edited_edited.png

TRÄDGÅRDSANLÄGGNING
&
TRÄDGÅRDSKÖTSEL

VI LEVERERAR KVALITÉ

Att du och din trädgård ska må bra är viktigt för oss, därför skapar och vårdar vi utomhus- och trädgårdsmiljöer för dig eller din verksamhet att trivas i.

Har du en trädgård runt Kalmar, Oskarshamn, Nybro, Blekinge eller i Växjö? Då kan vi hjälpa till att utföra allt från trädgårdsplanering med planteringar, löpande trädgårdsskötsel i form av gräsytor, beskärning av buskar och träd, snöröjning och mycket mer.

Genom vårt helhetstäckande skötselprogram håller vi din utemiljö snygg och i utmärkt skick - året runt. 

 

Vi tar oss an både stor- och småskaliga projekt åt flera kommuner, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner, inte bara i Kalmar, Nybro och Växjö. Vi har även expanderat vår verksamhet till att vara verksamma i Oskarshamn och Karlskrona.

Har du en trädgård eller ett större grönområde där du vill att vi hjälper dig och tar ansvaret över skötseln? Hör av dig till oss och berätta så hjälper vi dig!

Garden maintainance details - close up v
245-2457825_quotes-right-png-icon-quotat
"Vi har från starten med egen förvaltning från januari 2019 valt att samarbeta med Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB gällande skötsel av alla grönytor. Skötselnivå och samarbete fungerar mycket bra, det vi är speciellt nöjda med är den direkta och tydliga dialogen och anpassningar efter behoven."
3_rikshem_logo_png.png

- Kenneth Hinsegård, Fastighetschef Rikshem Kalmar

Ett urval av de tjänster vi erbjuder

Grönyteskötsel

Beskärning av buskar

Renhållning

Ogräsrensning

Beskärning av träd

Renovering av grönytor

Kontakta oss

Vi vill göra det enkelt för dig som kund, därför har vi samlat alla våra avdelningar under samma telefonnummer. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt eller dina drömmar så ser vi till att de går i uppfyllelse.

Kontakt
bottom of page