Professional Gardener and the Large Back

UTEMILJÖER ATT BLOMSTRA I
 

kl%25C3%25B6vern_00000_edited_edited.png

TRÄDGÅRDSTJÄNSTER

VI LEVERERAR KVALITÉ

Att du ska må bra är viktigt för oss, därför skapar och vårdar vi utomhus- och trädgårdsmiljöer för dig eller din verksamhet att trivas i. Vi utför planteringar, skötsel av gräsytor, beskär buskar och träd, röjer snö och mycket mer. Genom vårt helhetstäckande skötselprogram håller vi din utemiljö snygg och i utmärkt skick - året runt. 

Vi tar oss an både stor- och småskaliga projekt åt kommuner, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Har du en trädgård som behöver vård eller ett större grönområde du vill att vi tar ansvaret för? Hör av dig till oss och berätta så hjälper vi dig!

Garden maintainance details - close up v
245-2457825_quotes-right-png-icon-quotat
"Vi har från starten med egen förvaltning från januari 2019 valt att samarbeta med Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB gällande skötsel av alla grönytor. Skötselnivå och samarbete fungerar mycket bra, det vi är speciellt nöjda med är den direkta och tydliga dialogen och anpassningar efter behoven."
3_rikshem_logo_png.png

- Kenneth Hinsegård, Fastighetschef Rikshem Kalmar

Ett urval av de tjänster vi erbjuder

Grönyteskötsel

Beskärning av buskar

Renhållning

Ogräsrensning

Beskärning av träd

Renovering av grönytor

Kontakta oss

Vi vill göra det enkelt för dig som kund, därför har vi samlat alla våra avdelningar under samma telefonnummer. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt eller dina drömmar så ser vi till att de går i uppfyllelse.