top of page
unnamed (7).jpg

VI LEVERERAR KVALITÉ

kl%25C3%25B6vern_00000_edited_edited.png

LÄR KÄNNA OSS

VI BYGGER PÅ FÖRTROENDE

Europe%20modern%20complex%20of%20residen

Mark & Fastighetsservice i Kalmar utgör ett sammansvetsat team på ca 70 medarbetare där vi alla har gemensamt att vi strävar efter att leverera högst kvalitet i vår bransch. 

 

Vi på Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB har sedan start haft ett tydligt mål, att vara den aktör i branschen som levererar högst kvalité till rätt pris. Vårt varumärke kännetecknas av att vi har bäst kvalité och kundnöjdhet på marknaden till rätt pris. Tack vare det har vi byggt upp ett ovärderligt förtroende hos våra kunder.

 

Från 1/1 2022 är Ostkusten Trädgårdsservice AB en del av Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB.

Vi på Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB har sedan start haft ett tydligt mål, att vara den aktör i branschen som levererar högst kvalité till rätt pris. 

Vårt varumärke kännetecknas av att vi har bäst kvalité och kundnöjdhet på marknaden till rätt pris. Tack vare det har vi byggt upp ett ovärderligt förtroende hos våra kunder.

Hos oss på Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB står kunden alltid i främsta rummet. Vi är idag Kalmars mest expansiva företag inom vår bransch och vi är inne i ett spännande skede med mycket nya kunder, projekt och förfrågningar. 

Detta är vi otroligt tacksamma för och vi är övertygade om att det är ett resultat av de goda kundrelationer vi byggt upp sedan start.

Miljö & Certifikat
Home and garden concept. Hedge trimmer i

Hur vi arbetar

För oss är det viktigt att du som kund oavsett om du är privatperson, företag eller fastighetsägare känner dig trygg med att vi utför arbetet på ett hållbart och kvalitativt sätt.

 

Därför vill vi gärna dela med oss av vår företagspolicy inom dessa två områden. Här under kan du läsa om vår ambition och hur vi konsekvent arbetar utefter en miljö- och kvalitetshänsyn. Har du ytterligare frågor eller funderingar kring vårt arbete så svarar vi gärna på det!

Referenser

Betrodda av de

största

Avent logo_00000.png
245-2457825_quotes-right-png-icon-quotat

Rakt, Ärligt, Kvalité.

- Björn Helgesson, VD Avent Drift & Innemiljö AB

Referenser
region kalmar_00000.png
3_rikshem_logo_png.png
sbb-logo-text.png
kifab_logotyp_liggande_rgb_2018.png
logotyp-lwfastigheter-400.png
4f15d7c4-21b7-4e0f-9609-d07a4e0ed8ae.png
Avent logo_00000.png
fti_medtext_genomskinlig.gif
logo-200x200.png
bottom of page