top of page
20210331_103258.jpeg

Koja eller slott? Inget är för smått

kl%25C3%25B6vern_00000_edited_edited.png

MARKARBETEN

VI LEVERERAR KVALITÉ

För oss på Mark & Fastighetsservice är markarbeten lika brett som det låter. Vi utför alla typer av arbeten som är relaterade till mark- och anläggning. Oavsett om du vill anlägga en ny utvecklande skolgård till en förskola eller gräva en svalkande pool till sommarstugan så har vi kapaciteten och kompetensen.

 

Vi tar oss an både stor- och småskaliga projekt åt kommuner, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Har du ett projekt igång eller ett i tankarna? Hör av dig till oss och berätta så hjälper vi dig!

245-2457825_quotes-right-png-icon-quotat
"Vi har från starten med egen förvaltning från januari 2019 valt att samarbeta med Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB gällande skötsel av alla grönytor. Skötselnivå och samarbete fungerar mycket bra, det vi är speciellt nöjda med är den direkta och tydliga dialogen och anpassningar efter behoven."
3_rikshem_logo_png.png

- Kenneth Hinsegård, Fastighetschef Rikshem Kalmar

Ett urval av de tjänster vi erbjuder

Plattsättning

Murning

Dränering

Tomtplanering

Snöröjning

Uteplatser

Plantering

Garageuppfarter

Kontakta oss

Vi vill göra det enkelt för dig som kund, därför har vi samlat alla våra avdelningar under samma telefonnummer. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt eller dina drömmar så ser vi till att de går i uppfyllelse.

Kontakt
bottom of page