Apartment Building

VI FÖRVALTAR MED OMSORG

kl%25C3%25B6vern_00000_edited_edited.png

FASTIGHETSSKÖTSEL

VI LEVERERAR KVALITÉ

Vi på Mark & Fastighetsservice erbjuder dig som fastighetsägare en helhetslösning där vi tar över ansvaret för skötsel av era fastigheter, trädgårdsytor och teknikunderhåll från dagen vi får förtroendet. Vi arbetar inte utefter frekvenslistor som många andra i branschen utan vi ser till att era fastigheter är ytterst välskötta hela tiden - året om och inte bara efter ett förutbestämt schema. 

För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg med oss dygnet runt, därför erbjuder vi självklart jourservice och tekniker 24h om dygnet. Är det något mer du hade önskat att vi hjälpte dig med? Hör av dig till oss och berätta om dina fastigheter så tar vi fram ett komplett upplägg tillsammans!

Du kommer enklast i kontakt med vår jourservice eller gör en felanmälan via vår telefonväxel:

Close-up of a carpenter using a circular
245-2457825_quotes-right-png-icon-quotat

Mark & Fastighetsservice utför ett helhetsgrepp av fastighetstekniska arbetsuppgifter på våra 18 LSS fastigheter i region Kalmar. Såsom avhjälpande fel i inre och yttre del av fastighet, all typ av skötsel av yttre miljö, inklusive jourverksamhet. SBB kan ge sina bästa rekommendationer som ett serviceinriktat bolag med hög kvalitet & kompetens för sina utförda arbetsuppgifter.

sbb-logo-text.png

- Peter Nordberg, Kvalitetsansvarig SBB

Kontakta oss

Vi vill göra det enkelt för dig som kund, därför har vi samlat alla våra avdelningar under samma telefonnummer. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt eller dina drömmar så ser vi till att de går i uppfyllelse.

 

Ett urval av de tjänster vi erbjuder

Snickeri

Måleri

Renhållning

Jourservice

Snöröjning

Uteplatser

Plantering

Garageuppfarter