top of page
Caucasian Contractor Carpenter Worker in

MED KVALITÉ SOM GRUND

Mark & Fastighetsservice logotype

Byggservice

VI LEVERERAR KVALITÉ

Med gedigen erfarenhet och kompetent personal samt en fast beslutsamhet att alltid leverera högsta möjliga kvalité åtager vi oss samtliga i branschen förekommande arbeten så som byggnation, ombyggnader, fastighetsservice, reparationer, badrum, kontor, takarbeten, kök, altaner samt underhållsarbeten. Vi har även ett väl inarbetat kontaktnät med duktiga underentreprenörer.

 

Vi tar oss an både stor- och småskaliga projekt åt kommuner, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Har du ett projekt igång eller ett i tankarna? Hör av dig till oss och berätta så hjälper vi dig!

Close-up%20of%20a%20carpenter%20using%20
245-2457825_quotes-right-png-icon-quotat
"Vi har från starten med egen förvaltning från januari 2019 valt att samarbeta med Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB gällande skötsel av alla grönytor. Skötselnivå och samarbete fungerar mycket bra, det vi är speciellt nöjda med är den direkta och tydliga dialogen och anpassningar efter behoven."
3_rikshem_logo_png.png

- Kenneth Hinsegård, Fastighetschef Rikshem Kalmar

Ett urval av de tjänster vi erbjuder

Takarbeten

Altaner

Köksrenovering

Fönsterbyten

Byggservice

Fastighetsombyggnader

Underhållsarbeten

Måleriarbeten

Kontakta oss

Vi vill göra det enkelt för dig som kund, därför har vi samlat alla våra avdelningar under samma telefonnummer. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt eller dina drömmar så ser vi till att de går i uppfyllelse.

Kontakt
bottom of page