unnamed (7).jpg

VI LEVERERAR KVALITÉ

kl%25C3%25B6vern_00000_edited_edited.png

Vi stödjer det lokala

VI BYGGER FÖR KALMAR

Soccer%20Game_edited.jpg

Som en lokal aktör är det viktigt för oss att stödja föreningar och organisationer i det sammanhang där vi bor och verkar.

 

I det lokala finns initiativet och kraften för ideella insatser, både när det gäller idrott, kultur och samhällsinsatser. Vi tror att just blandningen av detta skapar ett bättre samhälle för oss alla.

 

Det vi vill vi bidra till!

 
CL98.png

Innebandyklubben CL98IC har sitt säte i Kalmar, men bedriver stora delar av ungdomsverksamheten i Kalmarförorten Lindsdal.

IFK Berga.png

IFK Berga grundades 1933 i stadsdelen Berga i Kalmar. Sedan 1994 har vi en ungdomsverksamhet som ständigt växer, med väl utbildade tränare och ledare.

IFK Kalmar.png

IFK Kalmar är en fotbollsförening för tjejer från sex år och uppåt med cirka 400 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet på Gröndals IP i centrala Kalmar.

Kalmar FF.png

Kalmar Fotbollsförening, Kalmar FF, bildades den 15 juni 1910. Klubben har sedan dess bland annat vunnit SM-Guld 2008 och vunnit Svenska cupen tre gånger. 

KrGk-254x300.png

Kalmar Golfklubb är 36-hålsbana som ligger i Värsnäsområdet intill Kalmarsund. Det är en skogs- och parkbana där varje golfhål ligger fritt från andra hål. Framstående medlemmar, Joakim Haeggman, den förste svenske golfspelaren som uttogs till Ryder Cup.

kalmar hc.png

Kalmar HC bildades 1968 efter att hockeysektionen i Kalmar FF (1928) brutit sig loss. Hockeyn i Kalmar introducerades redan på 40- talet och Kalmar FF inledde seriespel i ishockey 1946.

kids first uf.jpeg

KidsFirst UF har skapat en barnbok som baseras på de sju diskrimineringsgrunderna. I varje kapitel får du följa med Bob på sin resa genom olika händelser där personer blir utsatta på grund av exempelvis deras hudfärg eller religion.

ljungbyholms goif.png

Fotbollsklubben Ljungbyholms GOIF grundades under tidigt 1900-tal och har sedan dess bedrivit fotbollsverksamhet för barn, ungdomar och seniorlag.