Office Hallway

RENT OCH FRÄSCHT

FRÅN GOLV TILL TAK

kl%25C3%25B6vern_00000_edited_edited.png

LOKALVÅRD

VI LEVERERAR KVALITÈ

Vi levererar kvalitetssäkra lokalvårdslösningar från golv till tak för alla typer av fastigheter, verksamheter och hushåll. Våra städmetoder är effektiva, miljöanpassade och ergonomiska. Vi garanterar dig som kund lokalvård som skapar välmående och bidrar till produktiviteten i din verksamhet. Vårt mål är att du ska kunna fokusera på det som är viktigt för dig eller er verksamhet medans vi gör det vi är bäst på och tar hand om era lokaler.

Vi tar oss an både stor- och småskaliga städ/lokalvårdsprojekt åt kommuner, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Är du i behov av vår hjälp? Hör av dig till oss och berätta så hjälper vi dig!

Washing Window
Ett urval av de tjänster vi erbjuder

Kontorsstädning

Golvvård

Industristädning

Hemstädning

Butiksstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Industrisanering

Kontakta oss

(Alla våra avdelningar)

Vi vill göra det enkelt för dig som kund, därför har vi samlat alla våra avdelningar under samma telefonnummer. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt eller dina drömmar så ser vi till att de går i uppfyllelse.

 
kl%25C3%25B6vern_00000_edited_edited.png

Besöksadress

Slöjdaregatan 1

393 53 Kalmar län

Tel: 0480 - 22 100

info@markfastighetsservice.se

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Hur vi arbetar

Vi på Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB arbetar främst efter ledstjärnan att leverera total kvalité i alla led inom varje projekt. 

 

För oss är förtroende och tillit mellan oss och kund otroligt viktigt. Därför strävar vi alltid efter målet att leverera bäst kvalité och kundnöjdhet på marknaden till rätt pris.