MED KVALITÉ SOM GRUND

kl%25C3%25B6vern_00000_edited_edited.png

JOBBA MED OSS

LEVERERA KVALITÉ

Just nu söker vi:

Grovarbete, bygg och anläggning

Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB erbjuder tjänster i hela Kalmar Län Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom olika verksamhetsområden och vår målsättning är att alltid leverera kvalitetsarbeten till konkurrenskraftiga priser.

Verksamheten utvecklas ständigt så därför behöver vi förstärka vår organisation med denna tjänst

Arbetslivserfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet och god kunskap inom stensättning och anläggningsarbeten. Du ska kunna utföra arbete både självständigt och i grupp.

Hur vi arbetar

Vi på Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB arbetat främst efter ledstjärnan att total kvalité i alla led i varje projekt. 

För oss är förtroende och tillit mellan oss och kund otroligt viktigt. Därför strävar vi alltid efter målet att leverera bästa kvalité och kundnöjdhet på marknaden till rätt pris.

Anställningsform

Omfattning: Heltid

Arbetsort: Kalmar Län

Intervjuer sker löpande under annonstiden

Start enligt överenskommelse

Låter detta intressant?

Sök redan idag genom att skicka in ditt CV och personliga brev via e-post: info@markfastighetsservice.se

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-04-15

unnamed (5).jpg

Vi erbjuder utvecklande arbetsuppgifter i en organisation med engagerade och delaktiga medarbetare, där kundfokuset är stort och beslutsvägarna korta. Just nu är vi inne i ett mycket expansivt och spännande skede med mycket nya kunder och förfrågningar 

Vi söker dig med hög servicekänsla och handlingskraft som förstår vikten av en mycket god kundrelation. Ingen ledig tjänst just nu? Skicka in en ansökan nedan så hör vi av oss vid behov.