MED KVALITÈ SOM GRUND

kl%25C3%25B6vern_00000_edited_edited.png

JOBBA MED OSS

LEVERERA KVALITÈ

Just nu söker vi:

Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB erbjuder tjänster i hela Kalmar Län Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom olika verksamhetsområden och vår målsättning är att alltid leverera kvalitetsarbeten till konkurrenskraftiga priser.

Verksamheten utvecklas ständigt så därför behöver vi förstärka vår organisation med denna tjänst.

Tjänsten vi söker

Just nu söker vi anläggare med bred kompetens. Som anläggare hos oss erbjuder vi varierande arbetsuppgifter och spännande utmaningar med möjlighet till stor utveckling och arbete med ett sammansvetsat team. I rollen som anläggare kommer du att arbeta väldigt brett med olika typer av anläggningsarbeten. Det är i huvudsak snickeriarbeten men kompetens inom markarbeten är att föredra och kommer beaktas, god maskinvana eller förarbevis på tex lastmaskin är en merit. 

Om dig

Vi ser gärna att du är en ansvarsfull person som avslutar det du påbörjat, är flexibel, prestigelös och har lätt att anpassa dig till olika omständigheter.

Du ska även vara van vid att jobba utomhus i en fysiskt tung miljö. Något som verkligen uppskattas är att du är självgående och tar egna initiativ. Du ska kunna arbeta ensam men även fungera bra i grupp för att vara aktuell för den här rollen. 

Krav

5 års erfarenhet av liknande tjänst. 

Anställningsform

Omfattning: Heltid

Arbetsort: Kalmar Län

Intervjuer sker löpande under annonstiden

Start enligt överenskommelse

Låter detta intressant?

Sök redan idag genom att skicka in ditt CV och personliga brev via e-post: info@markfastighetsservice.se

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-01-31

Vi erbjuder utvecklande arbetsuppgifter i en organisation med engagerade och delaktiga medarbetare, där kundfokuset är stort och beslutsvägarna korta. Just nu är vi inne i ett mycket expansivt och spännande skede med mycket nya kunder och förfrågningar 

Vi söker dig med hög servicekänsla och handlingskraft som förstår vikten av en mycket god kundrelation. Ingen ledig tjänst just nu? Skicka in en ansökan nedan så hör vi av oss vid behov.

kl%25C3%25B6vern_00000_edited_edited.png

Besöksadress

Slöjdaregatan 1

393 53 Kalmar län

Tel: 0480 - 22 100

info@markfastighetsservice.se

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Hur vi arbetar

Vi på Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB arbetar främst efter ledstjärnan att leverera total kvalité i alla led inom varje projekt. 

 

För oss är förtroende och tillit mellan oss och kund otroligt viktigt. Därför strävar vi alltid efter målet att leverera bäst kvalité och kundnöjdhet på marknaden till rätt pris.