MED KVALITÉ SOM GRUND

kl%25C3%25B6vern_00000_edited_edited.png

JOBBA MED OSS

LEVERERA KVALITÉ

Efterfrågan på våra tjänster är stor och vi fortsätter att växa, därför söker vi nu trädgårdstekniker.

Vårt ansvarsområde gentemot våra kunder, omfattar allt från tillsyn, renhållning, gräsklippning, trimning, plantering samt skötsel av växter och rabatter. Helt enkelt allt inom yttre skötsel.

Våra kunder är både stora som små fastighetsägare offentliga som privata och BRF: er i varierande storlek. I och med att man ofta kommer i kontakt med människor i deras miljöer är det viktigt att vara servicemedveten. Vi ser gärna att du har trädgårdsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom trädgårdsarbete. Behörighet och erfarenhet av röjsåg, motorsåg och andra grönytemaskiner är meriterande.

Vi vill att du som söker är serviceinriktad, noggrann och kan arbeta både självständigt och i team. Vi förväntar oss att du har förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig.

B körkort är ett krav i tjänsten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Anställningsform: Tills vidare, Säsongsanställning, Heltid

Arbetsort: Vi utgår från Kalmar.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss på info@markfastighetsservice.se

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Sista dag att ansöka är 2021-12-15

Professional Gardener and the Large Backyard Garden. Top View. Spring Time Maintenance. Tr
unnamed (5).jpg

Vi erbjuder utvecklande arbetsuppgifter i en organisation med engagerade och delaktiga medarbetare, där kundfokuset är stort och beslutsvägarna korta. Just nu är vi inne i ett mycket expansivt och spännande skede med mycket nya kunder och förfrågningar 

Vi söker dig med hög servicekänsla och handlingskraft som förstår vikten av en mycket god kundrelation. Ingen ledig tjänst just nu? Skicka in en ansökan nedan så hör vi av oss vid behov.