Apartment Building

VI FÖRVALTAR MED OMSORG

kl%25C3%25B6vern_00000_edited_edited.png

FASTIGHETSSKÖTSEL

VI LEVERERAR KVALITÈ

Vi på Mark & Fastighetsservice erbjuder dig som fastighetsägare en helhetslösning där vi tar över ansvaret för skötsel av era fastigheter, trädgårdsytor och teknikunderhåll från dagen vi får förtroendet. Vi arbetar inte utefter frekvenslistor som många andra i branschen utan vi ser till att era fastigheter är ytterst välskötta hela tiden - året om och inte bara efter ett förutbestämt schema. 

För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg med oss dygnet runt, därför erbjuder vi självklart jourservice och tekniker 24h om dygnet. Är det något mer du hade önskat att vi hjälpte dig med? Hör av dig till oss och berätta om dina fastigheter så tar vi fram ett komplett upplägg tillsammans!

Du kommer enklast i kontakt med vår jourservice eller gör en felanmälan via vår telefonväxel:

Close-up of a carpenter using a circular

Mark & Fastighetsservice utför ett helhetsgrepp av fastighetstekniska arbetsuppgifter på våra 18 LSS fastigheter i region Kalmar. Såsom avhjälpande fel i inre och yttre del av fastighet, all typ av skötsel av yttre miljö, inklusive jourverksamhet. SBB kan ge sina bästa rekommendationer som ett serviceinriktat bolag med hög kvalitet & kompetens för sina utförda arbetsuppgifter.

- Peter Nordberg, Kvalitetsansvarig SBB

Ett urval av de tjänster vi erbjuder

Snickeri

Måleri

Renhållning

Jourservice

Snöröjning

Uteplatser

Plantering

Garageuppfarter

Kontakta oss

(Alla våra avdelningar)

Vi vill göra det enkelt för dig som kund, därför har vi samlat alla våra avdelningar under samma telefonnummer. Hör gärna av dig och berätta om ditt projekt eller dina drömmar så ser vi till att de går i uppfyllelse.

 
kl%25C3%25B6vern_00000_edited_edited.png

Besöksadress

Slöjdaregatan 1

393 53 Kalmar län

Tel: 0480 - 22 100

info@markfastighetsservice.se

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Hur vi arbetar

Vi på Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB arbetar främst efter ledstjärnan att leverera total kvalité i alla led inom varje projekt. 

 

För oss är förtroende och tillit mellan oss och kund otroligt viktigt. Därför strävar vi alltid efter målet att leverera bäst kvalité och kundnöjdhet på marknaden till rätt pris.